Hrănește-te. Trăiește. Strălucește.

Momentul în care știi cu precizie ceea ce îți dorești, este momentul reușitei tale!

Nutriția, înseamnă mai mult decât calcule, inspirație, alimente, calorii, nutrienți  …

Nutriția este parte a unui sistem complex. Acest sistem te ajută de la baza dezvoltării tale ca om, ca persoană, cu trăiri, emoții și sentimente așa cum ești tu, întreg și complet, și are minunata abilitate de a te susține în drumul tău spre ceea ce îți dorești.

Ascultă- ți corpul și oferă- i ceea ce are nevoie cu adevărat. Învață să descifrezi mesajele corpului tău către tine. Să îți asculți corpul este foarte important pentru ca tu să simți că faci parte din viața ta. Încetinește când te alimentezi. Fără excese. Formează-ți obiceiul de a mânca lent, de a mesteca bine. Primul pas ca să poți auzi ceea ce  îți transmite corpul tău este să… faci liniște… Să fii atent la tine, la nevoile tale, să excluzi nevoile materiale și să fii atent… să te asculți, să te întrebi: „Ce mai faci?” „ Ce vrei să faci” „ Ce vrei să fii?” „Ce îți dorești?”

Fă curațenie în bucătărie: aruncă toate „ronțăielile”, orice tentație rapidă. Respectă- te! Hrănește-te adecvat!

Fă cu bucurie tot ceea ce faci și implică-te activ în propria ta viață. Să ai corpul visat, greutatea pe care o dorești, sănătate și energie… este mai simplu decât ți-ai imaginat! Trăiește!

Ai planuri mari, țintește și mai sus! Strălucește!

Visează înalt și bucură-te de rezultate!

Centrul nostru este un loc deosebit, situat în Centrul Nou al Brașovului, cu trei săli cochete pentru cursuri, sesiuni de grup sau ședințe individuale.

Nutritionist Laura Avram

0785 255 995